Kontakt z naszą firmą na numery stacjonarne został wznowiony, można je znaleźć pod zakładką KONTAKT. Przepraszamy za wcześniejsze utrudnienia.

RODO


Z uwagi na nowe regulacje prawne dotyczące danych osobowych nasza firma chce przedstawić najważniejsze informacje z zakresu ich przetwarzania, zgodne z rozporządzeniem RODO:

 

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest DAMATIC S.C. , ul. Modrzewiowa 19, 44-300 Wodzisław Śląski
2. Państwa dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) – c) RODO w celu realizacji Państwa zgłoszenia.
3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego . – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji Państwa zgłoszenia. W przypadku niepodania danych nie będzie ono mogło być zrealizowane.
5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.
6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.
7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji zgłoszenia lub wynikający z przepisów prawa, licząc od dnia, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

 

Dziękujemy,

DAMATIC S.C.

KONTAKT

DAMATIC s.c.
ul. Modrzewiowa 19
44-300 Wodzisław Śląski
Tel. +48 32 720 35 33
info@damatic.pl

Oferujemy szeroką gamę produktów z zakresu profili aluminiowych oraz akcesorii - takich jak: zawiasy, uchwyty, elementy złączne, elementy konstrukcyjne. Z zakresu automatyzacji produkcji jesteśmy Państwu zaoferować gotowe linie produkcyjne w oparciu o roboty przemysłowe, transportery, stanowiska montażowe, roboty paletyzujące.
Kuka System Partner Izba Gospodarcza Wodzisław Aligator Gorzyce